Vår Ambition

Vår ambition är att utbilda våra elever till grymma Investerare & Traders.

Att bara spara pengar i ett vanligt sparkonto är det största misstaget de flesta gör med sin privatekonomi. Men fortfarande så är det denna bilden som de flesta stora institutioner pekar på att man ska göra för att "spara" pengar. Vi vill att fler ska förstå sig på investering och kunna få sitt kapital att öka på ett sätt som de inte visste var möjligt. Att spara pengar genom aktiv investering!

Att lära sig investera rätt är den viktigaste kunskapen du kan ge dig själv. Varje dag som era pengar bara är fast på ett sparkonto utan att vara aktivt investerade är potentiell avkastning förlorad, månad efter månad år efter år. 

AktieMentorn / Robin

Personen Bakom Trading Utbildningen

Robin har studerat Trading och Investering i flera år och gjort alla de största misstagen man kan göra. Genom Trial & Error blev han till slut framgångsrik inom Trading & Investering. Denna utbildning är skapad så att ni inte behöver göra samma misstag och kan börja eran resa mot en framgångsrik trading & investerings  direkt!.

Robin är idag trader & investerare på heltid. Han kommer att vara tillgänglig under hela kursens gång om man har frågor. Han kommer även vara den som driver trading gruppen för trading kursen